زیرساخت های گردشگری هوایی در لرستان فراهم گردد
به گزارش وبلاگ لاوان، خبرنگاران/لرستان نائب رئیس اتاق بازرگانی لرستان با اشاره به ظرفیت های استان در زمینه گردشگری هوایی، گفت: ضروری است جهت جذب سرمایه گذار در این صنعت زیرساخت های مورد احتیاج فراهم گردد.

محمد خاکی در گفت وگو با وبلاگ لاوان با اشاره به ظرفیت لرستان در زمینه ایجاد صنعت گردشگری هوایی، اظهار کرد: تا به امروز جلسات زیادی در این زمینه برگزار شده و از فعالان حوزه گردشگری و علاقه مندان به سرمایه گذاری در این بخش دعوت به عمل آمده است.
وی با اشاره به انجام مطالعات تخصصی در قالب کمیسیون گردشگری استان، عنوان نمود: تا به امروز طرح توجیهی راه اندازی صنعت گردشگری هوایی در استان تهیه و ارائه شده است.
خاکی ادامه داد: دنبال جذب سرمایه گذار در حوزه گردشگری هوایی در لرستان هستیم که از این طریق بتوانیم گامی مؤثر جهت ارتقاء اقتصاد استان برداریم.
نائب رئیس اتاق بازرگانی لرستان اعلام کرد: لرستان در حوزه گردشگری مزیت های بسیار خوبی دارد و راه اندازی صنعت گردشگری هوایی در استان می تواند آینده خوبی به همراه داشته باشد.
وی با اشاره به ضرورت فراهم کردن زیرساخت های مورداحتیاج این صنعت، توضیح داد: سرمایه گذار جایی می رود که زیرساخت ها فراهم باشد، لذا ما باید ابتدا تجهیزات و زیرساخت های مورد احتیاج این صنعت گردشگری را فراهم کنیم.
خاکی با تأکید بر اهمیت امنیت پروازهای هوایی، عنوان نمود: امیدواریم بتوانیم در نقاطی با طبیعت زیبای استان و بر طبق مقررات این طرح را در لرستان راه اندازی کنیم.
منبع: خبرگزاری ایسنا