طرز تهیه بریانی مرغ جنوبی

به گزارش وبلاگ لاوان، بریانی جنوبی یکی از غذاهایی است که کمی تند است و طعم متفاوتی دارد. برای تغییر ذائقه غذاهای نو را امتحان کنید و از آن لذت ببرید.

طرز تهیه بریانی مرغ جنوبی

غذاهای تند در بین تعداد زیادی از مردم هواداران خیلی زیادی دارند. یکی از غذاهایی که تندش طعم لذت بخش تری خواهد داشت مرغ است که بارها در نوع سوخاری خود امتحانش را پس داده است. یکی از غذاهای تند و تیز که بیشتر در جنوب کشور تهیه می گردد بریانی مرغ است که استفاده از ادویه گرام ماسالا در آن یکی از نکات برجسته به شمار می رود. اگر این ادویه در دسترس نبود از ادویه مخصوص بریانی مرغ بهره ببرید که در تمام فروشگاه ها یافت می گردد. با وبلاگ لاوان همراه باشید تا طرز تهیه بریانی مرغ جنوبی را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه بریانی مرغ جنوبی

  • پیاز 1 عدد
  • ران و سینه مرغ 3 عدد
  • برنج 3 پیمانه
  • گوجه 3 عدد
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  • سیر 3 حبه
  • فلفل سبز 1 عدد
  • سیب زمینی 1 عدد
  • زنجبیل تازه 1 قاشق چای خوری
  • زعفران به میزان لازم
  • نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، ادویه ماسالا، پاپریکا به میزان لازم

طرز تهیه بریانی مرغ جنوبی

مرحله اول

ابتدا برنج را با کمی آب بشویید و با آب و نمک به مدت 2 ساعت خیس کنید. سینه و ران مرغ را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه و زعفران خوب مخلوط کنید و اجازه دهید 1 ساعت مزه دار شوند.

مرحله دوم

در مرحله بعد داخل تابه کمی روغن بریزید و مرغ ها را خوب سرخ کنید تا طلایی گردد. مرغ ها را از تابه خارج کنید. پیاز را در ادامه پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و داخل همان تابه خوب سرخ نمایید تا کمی سبک گردد. در ادامه سیر رنده شده را اضافه کنید.

مرحله سوم

وقتی عطر سیر بلند شد باید سیب زمینی های مکعبی شده را اضافه کنید و کمی هم بزنید تا سرخ گردد. سپس زنجبیل و فلفل سبز را اضافه کنید. گوجه فرنگی ها را پوره یا رنده ریز کنید و به همراه مواد دیگر تفت دهید تا خوش رنگ و غلیظ گردد. سپس رب را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته گردد. حالا مرغ را به همراه ادویه ها و کمی نمک و زعفران اضافه کنید و آب جوش بریزید و در قابلمه را بگذارید تا مرغ ها کمی بپزند و نرم شوند.

مرحله چهارم

صبر کنید تا سس مرغ غلیظ و کاملا کم آب گردد. در ادامه برنج را روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا به جوش بیاید. سپس کف روی برنج را بگیرید و وقتی نرم شد باید برنج را آبکش کنید. برای ته دیگ می توانید از سیب زمینی بهره ببرید. کمی برنج بریزید میزانی از مرغ را روی آن بگذارید و بعد مجدد برنج و مواد مرغی. اجازه دهید بریانی 45 دقیقه دم بکشد.

اگر به پلوهای مخلوط علاقه دارید، طرز تهیه سیر پلو با ماهی را بخوانید.

نکات کلیدی در تهیه بریانی مرغ جنوبی

  • در خاتمه کمی روغن حیوانی روی بریانی مرغ جنوبی بریزید.
  • می توانید فقط از سینه مرغ بهره ببرید.
  • به دلخواه تندی غذا را کم و زیاد نمایید.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای آشپزی بیشتر، مطلب کشک بادمجان رژیمی را بخوانید.

منبع: پیام دلتا

به "طرز تهیه بریانی مرغ جنوبی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بریانی مرغ جنوبی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید