طرز تهیه بورک سیب زمینی ترکیه ای ساده، خوشمزه و تصویری

به گزارش وبلاگ لاوان، بورک از جمله غذاهای خوشمزه و بسیار پرطرفدار ترکیه ای است که می توان تا حدی معادل اسپرینگ رول محسوب کرد. داخل بورک با مواد مختلفی پر می گردد و بر همین اساس انواع مختلفی هم از جمله بورک اسفناج و بورک گوشت و قارچ دارد. در این مطلب، طرز تهیه بورک سیب زمینی به روش ترکیه ای را آموزش می دهیم. این بورک ها را می توانید به عنوان وعده غذایی اصلی برای شام یا صبحانه، یا حتی به عنوان میان وعده در مهمانی ها سرو کنید. این دستور پخت برای 22 بورک مناسب است و اگر هر 2 بورک را برای یک نفر در نظر بگیریم، حدود 10 یا 11 نفر را پوشش می دهد.

طرز تهیه بورک سیب زمینی ترکیه ای ساده، خوشمزه و تصویری

مواد لازم برای طرز تهیه بورک سیب زمینی ترکیه ای

  • سیب زمینی میانه 4 عدد
  • تخم مرغ 2 عدد
  • شیر 1 پیمانه
  • پنیر پیتزا یا پنیر موتزارلا رنده شده 100 گرم
  • پنیر خامه ای 100 گرم
  • فلفل قرمز 1.2 قاشق چای خوری
  • ریحان تازه نصف پیمانه
  • خمیر یوفکا به مقدار لازم
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • کنجد و سیاه دانه به مقدار لازم

مراحل طرز تهیه بورک سیب زمینی ترکیه ای

1. پختن سیب زمینی ها

برای درست کردن بورک سیب زمینی، ابتدا باید سیب زمینی ها را آب پز کنیم. برای این کار، سیب زمینی ها را خوب بشویید. یک قابلمه میانه را تا نیمه پر از آب نموده و روی حرارت قرار بدهید. سیب زمینی ها را درون قابلمه بچینید و پس از اینکه آب به جوش آمد، حرارت را روی شعله میانه تنظیم کنید و اجازه بدهید تا سیب زمینی ها خوب بپزند.

در خاتمه این مرحله، برای اطمینان از مغزپخت شدن سیب زمینی ها، یک چنگال را در آن ها فرو کنید. چنانچه سیب زمینی ها پخته باشند، چنگال به راحتی در آن فرو می رود. سپس سیب زمینی ها را از قابلمه خارج نموده و پوست بکنید.

2. آماده کردن مواد درون بورک

سیب زمینی های پخته شده را رنده کنید و کنار بگذارید.

در یک کاسه جداگانه، تخم مرغ ها را شکسته و همراه با شیر، خوب مخلوط کنید. سیب زمینی های رنده شده را هم همراه با پنیر پیتزا یا پنیر موزارلا و پنیر خامه ای، ریحان تازه و ادویه ها به کاسه اضافه نموده و همه مواد را باهم ترکیب کنید.

3. پیچیدن بورک ها

بعد از آماده کردن مواد میانی، نوبت به پیچیدن بورک ها می رسد. در اینجا دو روش پیچیدن بورک به روش ترکی و بعلاوه روش آسان تر را به شما آموزش می دهیم.

برای پیچیدن بورک ها به روش ترکی، یک ورقه خمیر یوفکا را روی میز کار پهن کنید و روی آن، 1.3 از ترکیب سیب زمینی و مواد بریزید. مواد را روی کل سطح خمیر به طور مساوی پخش کنید. سپس یک لایه خمیر یوفکای دیگر روی آن قرار داده و مجددا 1.3 از ترکیب سیب زمینی را روی خمیر پخش کنید. این مرحله را یک بار دیگر تکرار کنید، سپس ترکیب خمیر و مواد را به صورت استوانه پیچیده و رول کنید.

رول آماده شده را در سلفون پیچیده و به مدت نیم ساعت در فریزر قرار بدهید. پس از این مدت، آن را از فریزر خارج نموده، سلفون ها را با احتیاط باز کنید و با استفاده از یک چاقوی تیز (ترجیحا چاقوی دندانه دار) بورک ها را به مقدار های 3 سانتی متری برش بدهید. سپس آن ها را روی سینی فر که از قبل روی آن کاغذ روغنی پهن نموده اید، قرار بدهید.

در روش دوم، می توانید بورک ها را یکی یکی پیچیده و در سینی فر قرار بدهید. در این روش، نیازی به قرار دادن بورک ها در فریزر نیست و بلافاصله پس از پیچیدن، می توانید داخل فر از قبل گرم شده قرار بدهید یا سرخ کنید.

نکته: در طول پیچیدن بورک ها، مراقب باشید که خمیرتان زیاد هوا نخورد و خشک نگردد، چراکه در این صورت زود پاره می گردد. برای این کار، خمیرها را یکی یکی از بسته بندی خارج کنید و درحالی که یک خمیر را می پیچید، روی خمیرهای دیگر را بپوشانید.

فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. روی بورک ها رومال زرده تخم مرغ حل شده در شیر بزنید و به آن ها کنجد و سیاه دانه بپاشید. سپس آن ها را به مدت 30 دقیقه در فر قرار بدهید تا سطحشان ترد و طلایی گردد.

سوالات متداول در طرز تهیه بورک سیب زمینی ترکیه ای

در این بخش، به بعضی از سوالات متداول و رایج شما در مورد طرز تهیه بورک سیب زمینی ترکیه ای پاسخ می دهیم.

طرز تهیه بورک سیب زمینی بدون فر چیست؟

چنانچه در خانه فر ندارید، می توانید بورک ها را در دستگاه سرخ کن بدون روغن (هواپز) یا آون توستر قرار بدهید. چنانچه این وسیله ها را هم نداشتید، می توانید بورک ها را به صورت تکی بپیچید و در روغن داغ سرخ کنید.

مواد بورک سیب زمینی و سوسیس چیست؟

برای تهیه بورک سیب زمینی و سوسیس، 2 عدد سوسیس را رنده نموده و به ترکیب مواد ذکر شده در بالا اضافه کنید.

طرز تهیه بورک سیب زمینی با خمیر خانگی چگونه است؟

برای تهیه بورک سیب زمینی ترکیه ای، می توانید خمیر آن را در خانه هم تهیه کنید. برای این کار به مطلب طرز تهیه خمیر یوفکا خانگی با تمام فوت و فن های آن مراجعه کنید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه بورک سیب زمینی ترکیه ای ساده، خوشمزه و تصویری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بورک سیب زمینی ترکیه ای ساده، خوشمزه و تصویری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید