طرز تهیه ته شیری؛ برنج جنوبی خوش طعم و متفاوت
به گزارش وبلاگ لاوان، ته شیری یک مدل برنج جنوبی است که با شیر تهیه می شود و بسیار مقوی و خوشمزه است.
مواد لازم برای تهیه ته شیری:
1 پیمانه برنج ترجیحا محلی
2 پیمانه شیر پر چرب
1/2 قاشق م خ نمک
1 ق غ روغن ترجیحا روغن حیوانی
پیاز داغ به اندازه لازم
طرز تهیه و دستور پخت ته شیری:
1. برنج شسته رو در شیر در حال جوشیدن ریخته نمک و روغن رو اضافه کرده دم کن میزاریم و اجازه میدیم برنج در شیر دم بکشه.
نکته: اندازه ریختن شیر بستگی به نوع برنجتون داره ممکنه کمتر و یا بیشتر به شیر احتیاج پیدا کنید.
2. بعد از دم کشیدن روش پیاز داغ می ریزیم که به صورت سنتی با روغن حیوانی تهیه میشه اگر در دسترس نبود با کره یا روغن نباتی هم میتونیم با انواع کباب و یا کتلت و هر چیزی که دوست دارید نوش جان کنید.
منبع: گردشبان
تاریخ انتشار: 19 اردیبهشت 1402
آخرین بروزرسانی: 19 اردیبهشت 1402
گردآورنده: lawanbuy.blogpo.ir
شناسه مطلب: 71180
به "طرز تهیه ته شیری؛ برنج جنوبی خوش طعم و متفاوت" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ته شیری؛ برنج جنوبی خوش طعم و متفاوت"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید