طرز تهیه نان بافت دار

به گزارش وبلاگ لاوان، نان بافت دار از نان های حجیم به شمار می آید و کمی شیرین است. این نان علاوه بر اینکه خوشمزه است می تواند در وعده صبحانه به سفره شما زیبایی بدهد. با ما همراه باشید تا باخواندن طرز تهیه نان بافت دار بتوانید به راحتی آن را در منزل درست کنید.

طرز تهیه نان بافت دار

مواد لازم برای تهیه نان بافت دار

  • شیر خرید آنلاین یک فنجان
  • خمیر مایه خشک فعال دو و نیم قاشق چای خوری
  • آرد چهار فنجان
  • شکر یک سوم فنجان
  • عصاره وانیل یک قاشق چای خوری
  • پوست رنده شده لیمو یک قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ سه عدد
  • خامه خرید آنلاین دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه نان بافت دار

مرحله اول

خامه را در ظرف ریخته و روی حرارت قرار دهید تا ولرم گردد، مراقب باشید شیر زیاد داغ نگردد چون در این صورت خمیر مایه عمل نخواهد کرد.

مرحله دوم

شیر گرم را توی ظرف بریزید، خمیر مایه و شکر را به آن اضافه کنید، مواد را با قاشق هم بزنید و 5 دقیقه به آن استراحت بدهید.

مرحله سوم

آرد، شکر، وانیل و پوست لیمو، 2 عدد تخم مرغ و یک سفیده تخم مرغ (زرده را برای روی خمیر نگه دارید) را اضافه نموده با همزن با سرعت کم هم بزنید. هم زدن را تقریبا تا 5 دقیقه ادامه دهید، اگر خمیر خیلی چسبناک است مقداری آرد به آن اضافه کنید (1 قاشق غذا خوری آرد اضافه کنید، اگر کافی نبود می توانید بیشتر بریزید).

مرحله چهارم

خمیر را داخل کاسه ای چرب شده قرار دهید و روی آن را با سلفون یا پارچه ای تمیز بپوشانید، به مدت 1 یا 2 ساعت آن را در جایی گرم قرار دهید تا حجم آن دو برابر گردد.

مرحله چهارم

ظرفی را آرد پاشی نموده و خمیر را روی آن ورز دهید تا گاز های ایجاد شده از آن خارج گردد. خمیر را به سه یا چهار قسمت مساوی تقسیم کنید و به شکل طناب درآورید.

مرحله پنجم

سینی فر را چرب کنید و خمیر ها را روی آن قرار دهید، آن ها را از بالا به هم وصل کنید و آغاز به بافتن کنید.

روی خمیر بافته شده را مجددا بپوشانید و در دمای اتاق قرار دهید. فر را روی 170 درجه سانتی گراد تنظیم کنید آن را روشن کنید تا گرم گردد.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه نان بافت دار" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه نان بافت دار"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید