کاچی، مغذی ترین دسر زمستانی

به گزارش وبلاگ لاوان، کاچی یکی از دسرهای بسیار مقوی ایرانی است که مواد مغذی بسیار زیادی دارد. این دسر خوشمزه در نقاط مختلف کشور با روش های مختلف طبخ می گردد.

کاچی، مغذی ترین دسر زمستانی

کاچی با شیره انگور یا دوشاب یکی از دسرهای سنتی ایرانی فوق العاده مقوی و خوشمزه است که برای تقویت عضلات بدن مفید به نظر می رسد. این دسر خوشمزه که قرار است با شیره انگور تهیه گردد خواص آن را چندین برابر می نماید، زیرا باعث تقویت استخوان ها می گردد. بعلاوه برای کسانی که دچار کم خونی هستند نیز مناسب و انرژی زا است. اما دقت کنید کالری کاچی بالاست و به همین علت کسانی که در رژیم غذایی هستند باید در خوردن آن زیاده روی نکنند. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید.

مواد لازم

  • آرد 1 پیمانه و 2 قاشق غذاخوری
  • شکر 1 پیمانه
  • شیره انگور 1/2 پیمانه
  • عرق هل 1/2 پیمانه
  • روغن جامد یا کره 150 گرم
  • روغن مایع 3 قاشق غذاخوری
  • پودر هل نوک قاشق چای خوری
  • پودر دارچین نوک قاشق چای خوری
  • گردو چرخ شده 3 قاشق غذاخوری
  • زعفران دم نموده غلیظ به میزان لازم
  • آب 5 الی 6 پیمانه
  • پودر پسته و بادام برای تزئین به میزان لازم

طرز تهیه کاچی با شیره انگور

مرحله اول

ابتدا آب را به همراه شکر داخل یک قابلمه بریزید و هم بزنید تا شکر کمی حل گردد. سپس روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا دانه شکر ذوب گردد. در ادامه گلاب و عرق هل را به همراه کمی زعفران دم نموده و پودر هل سابیده شده اضافه کنید و زمانی که چند جوش خورد از روی حرارت بردارید و شیره انگور را اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله دوم

در ادامه داخل یک قابلمه آرد را الک کنید و روی حرارت بگذارید و تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته گردد. شما می توانید از هر نوع آردی که دوست دارید بهره ببرید، ولی آرد شیرینی پزی رنگ روشنی به کاچی شما خواهد داد. بعد از 10 دقیقه تفت دادن آرد آن را الک کنید و مجدد به تابه برگردانید.

مرحله سوم

در ادامه به آرد روغن جامد یا کره را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه اجازه دهید تا روغن یا کره ذوب گردد. روغن مایع و کمی پودر دارچین و گردوی چرخ شده را اضافه کنید. افزودن گردو در این مرحله اختیاری است و می توانید حذف کنید.

مرحله چهارم

در ادامه باید شربت تهیه شده را طی دو مرحله به مواد فوق اضافه کنید و خیلی سریع هم بزنید تا خودش را بگیرد و همان طور که داغ است داخل کاسه ریخته و با انواع مغزها تزئین کنید. این دسر را گرم میل کنید. اگر به شیرینی های خانگی علاقه دارید، کیک سیب و کشمش ایتالیایی را هم در مجله بخوانید.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از شیرینی پزی شیرینی شاه پسند بدون فر، شیک و اعیانی را بخوانید.

منبع: پارسی دی

منبع: پیام دلتا

به "کاچی، مغذی ترین دسر زمستانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کاچی، مغذی ترین دسر زمستانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید