تارت پاناکوتای رز و پسته، شیرینی خوشمزه و لاکچری بین المللی
به گزارش وبلاگ لاوان، تارت پاناکوتای رز و پسته یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و لاکچری بین المللی است که برای مراسم های مهم تهیه می گردد،
مواد لازم تارت پاناکوتای رز و پسته
پسته100 گرم
آرد شیرینی یک و یک چهارم پیمانه
پودر شکریک سوم پیمانه
نمک یک چهارم قاشق چای خوری
کره سرد مکعبی خرد شده113 گرم
آب یخ (آب با تکه های یخ)یک تا یک و نیم قاشق سوپ خوری
سفیده تخم مرغ1 عدد
مواد لازم برای پاناکوتا
شیر پرچرب سه چهارم پیمانه
پودر ژلاتین2 قاشق چای خوری
شکر2 قاشق سوپ خوری
خامه1 پیمانه
گلاب یک چهارم پیمانه
مواد لازم ژله رز
آب سه چهارم پیمانه
شکر1 قاشق سوپ خوری
توت فرنگی، تمشک یا هر میوه قرمز رنگی نصف پیمانه
پودر ژلاتین1 قاشق چای خوری
گلاب یک چهارم پیمانه
طرز تهیه تارت پاناکوتای رز و پسته
مرحله اول
برای تهیه تارت پاناکوتای رز و پسته در ابتدای کار، کراست را تهیه می کنیم. برای این کار، ظرف تارت را با کاغذ روغنی یا کاغذ تفلون می پوشانیم. سپس پسته را در غذا ساز ریخته و چند پالس می زنیم تا کمی پودر گردد.
مرحله دوم
شکر، آرد و نمک را به آن اضافه نموده و چند پالس دیگر می زنیم تا مواد با هم مخلوط شوند. تکه های کره سرد را اضافه و چند پالس دیگر زده تا به صورت خرده نان در آید. سرعت غذاساز را کم می کنیم و آب یخ را اضافه می کنیم تا خمیر جمع گردد.
مرحله سوم
آب یخ فقط در حدی که خمیر جمع گردد اضافه می گردد نه بیشتر. خمیر را روی سطح کار، به یاری سلفون یا کیسه پلاستیکی جمع نموده و به شکل گرد و مسطح در می آوریم و به مدت حداقل نیم ساعت در یخچال استراحت می دهیم.
مرحله چهارم
در این مرحله فر را با دمای180درجه سانتی گراد گرم می کنیم. بعد از این که خمیر استراحت کرد، خمیر را کمی با آرد آغشته نموده و بین دو کاغذ روغنی به یاری وردنه به شکل دایره ای به ضخامت 3 میلی متر باز می کنیم.
مرحله پنجم
کاغذ روغنی رویی را از خمیر جدا نموده و سپس به آرامی با یاری کاغذ روغنی خمیر را از سطح کار به درون قالب منتقل می کنیم و کاغذ را از سطح خمیر جدا می کنیم. خمیر را درون قالب مرتب می کنیم و لبه های اضافی آن را می گیریم.
مرحله ششم
سپس به مدت 15دقیقه قالب را درون فریزر قرار دهید. بعد از آن، تمام سطح خمیر را با چنگال به صورت یکدست سوراخ می کنیم و یک کاغذ روغنی روی خمیر قرار می دهیم و روی کاغذ را با حبوبات می پوشانیم.
مرحله هفتم
سپس درون فر به مدت 20 دقیقه داخل فر قرار می دهیم تا تارت پخته گردد. تارت را از فر در آورده و حبوبات را از روی آن خارج می کنیم. سپس سفیده را کمی زده شده است، با یاری یک برس روی آن می زنیم. سپس 20 دقیقه دیگر درون فر قرار می دهیم.
مرحله هشتم
بعد از پخت، کراست را از فر خارج نموده و کنار می گذاریم تا خنک گردد. سپس درون فریزر قرار می دهیم تا کامل سرد گردد. سرد شدن باعث می گردد که پاناکوتا درون کراست سریع ببندد. در این بازه زمانی پاناکوتا را هم آماده می کنیم.
مرحله نهم
برای این کار، شیر سرد را درون یک قابلمه می ریزیم. پودر ژلاتین را روی آن می پاشیم و 5 دقیقه زمان می دهیم تا ژلاتین در شیر حالت اسفنجی به خود بگیرد. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و حدود یکی دو دقیقه زمان می دهیم تا لاتین کامل حل گردد.
مرحله نهم
مرتب روی حرارت هم می زنیم. سپس شکر را به آن اضافه نموده و مجدد حدود یکی دو دقیقه روی حرارت قرار می دهیم تا شکر نیز حل گردد. شیر نباید خیلی داغ گردد یا به نقطه جوش برسد. فقط باید گرم گردد.
مرحله دهم
شیر را از روی حرارت برداشته و خامه و گلاب را اضافه می کنیم و هم می زنیم. نصف پیمانه از پاناکوتا را درون کراست سرد ریخته و می چرخانیم تا همه جای داخل کراست را پوشش دهد. سپس درون فریزر به مدت 10 دقیقه دیگر قرار می دهیم.
مرحله یازدهم
سپس از فریزر خارج نموده و بقیه پاناکوتا را درون آن می ریزیم و داخل یخچال به مدت 2 ساعت قرار می دهیم تا ببندد. در ادامه در یک قابلمه مناسب آب سرد و شکر را ریخته و پودر ژلاتین را به صورت پخش روی آن می پاشیم.
منبع: گردشبان