طرز تهیه دسر فنجانی با بیسکویت

به گزارش وبلاگ لاوان، دسر فنجانی نوعی دسر لطیف و خوشمزه است که از ترکیب شیر با آرد، نشاسته، خامه و شکر تهیه می گردد و طعم و بافت آن شبیه به پودینگ است.

طرز تهیه دسر فنجانی با بیسکویت

دسر فنجانی نوعی دسر لطیف و خوشمزه است که از ترکیب شیر با آرد، نشاسته، خامه و شکر تهیه می گردد و طعم و بافت آن شبیه به پودینگ است. این دسر به صورت لایه ای با بیسکوییت و مغز گردو داخل لیوان های دسر تهیه می گردد؛ به همین علت بسیار خوشمزه و مجلسی است.

مواد لازم برای تهیه دسر فنجانی

شیر: یک لیتر

آرد سفید گندم: 2 قاشق غذاخوری

نشاسته گل: 3 قاشق غذاخوری

شکر: یک لیوان سرخالی

زرده تخم مرغ: یک عدد

خامه صبحانه: 2 پاکت

پنیر خامه ای: 2 قاشق غذاخوری

بیسکوییت پتی پور ساده: یک بسته

گردو خرد شده: یک فنجان

شکلات تخته ای: 120 گرم

طرز تهیه دسر فنجانی

1- برای آغاز کار ابتدا آرد و نشاسته را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و شیر را کم کم به آن اضافه کنید تا آرد و نشاسته کاملا حل گردد؛ سپس شکر و زرده تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید. قابلمه را روی حرارت میانه اجاق گاز بگذارید و مدام هم بزنید تا مواد کم کم آغاز به جوشیدن کند و به غلظت برسد. وقتی دسر غلیظ شد و ریزجوش زد، اجاق گاز را خاموش کنید.

2- در این مرحله پنیر خامه ای و یک پاکت خامه صبحانه را به قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پنیر و خامه با مواد دسر مخلوط شوند. حالا بیسکوییت را خرد کنید و به صورت مساوی به میزان یک لایه داخل لیوان های دسر بریزید؛ سپس یک لایه از دسر آماده را روی بیسکوییت ها بریزید و کمی گردوی خرد شده بپاشید. دوباره یک لایه بیسکوییت خرد شده بریزید و لایه رویی لیوان را با مایه دسر بپوشانید. لیوان ها را داخل یخچال بگذارید تا دسر خودش را بگیرد و خنک گردد.

3- برای تهیه سس روی دسر یک پاکت خامه را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت کم اجاق گاز بگذارید تا خامه گرم گردد؛ سپس شکلات تخته ای را به خامه اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات ذوب گردد. بعد از اینکه سس شکلاتی کمی خنک شد، آن را روی لیوان های دسر بریزید و با مغز گردو یا خلال پسته تزیین کنید.

منبع: بهترین ها

منبع: فرادید

به "طرز تهیه دسر فنجانی با بیسکویت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دسر فنجانی با بیسکویت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید