طرز تهیه دسر فنجانی با بیسکویت
به گزارش وبلاگ لاوان، دسر فنجانی نوعی دسر لطیف و خوشمزه است که از ترکیب شیر با آرد، نشاسته، خامه و شکر تهیه می گردد و طعم و بافت آن شبیه به پودینگ است.
دسر فنجانی نوعی دسر لطیف و خوشمزه است که از ترکیب شیر با آرد، نشاسته، خامه و شکر تهیه می گردد و طعم و بافت آن شبیه به پودینگ است. این دسر به صورت لایه ای با بیسکوییت و مغز گردو داخل لیوان های دسر تهیه می گردد؛ به همین علت بسیار خوشمزه و مجلسی است.
مواد لازم برای تهیه دسر فنجانی
شیر: یک لیتر
آرد سفید گندم: 2 قاشق غذاخوری
نشاسته گل: 3 قاشق غذاخوری
شکر: یک لیوان سرخالی
زرده تخم مرغ: یک عدد
خامه صبحانه: 2 پاکت
پنیر خامه ای: 2 قاشق غذاخوری
بیسکوییت پتی پور ساده: یک بسته
گردو خرد شده: یک فنجان
شکلات تخته ای: 120 گرم
طرز تهیه دسر فنجانی
1- برای آغاز کار ابتدا آرد و نشاسته را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و شیر را کم کم به آن اضافه کنید تا آرد و نشاسته کاملا حل گردد؛ سپس شکر و زرده تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید. قابلمه را روی حرارت میانه اجاق گاز بگذارید و مدام هم بزنید تا مواد کم کم آغاز به جوشیدن کند و به غلظت برسد. وقتی دسر غلیظ شد و ریزجوش زد، اجاق گاز را خاموش کنید.
2- در این مرحله پنیر خامه ای و یک پاکت خامه صبحانه را به قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پنیر و خامه با مواد دسر مخلوط شوند. حالا بیسکوییت را خرد کنید و به صورت مساوی به میزان یک لایه داخل لیوان های دسر بریزید؛ سپس یک لایه از دسر آماده را روی بیسکوییت ها بریزید و کمی گردوی خرد شده بپاشید. دوباره یک لایه بیسکوییت خرد شده بریزید و لایه رویی لیوان را با مایه دسر بپوشانید. لیوان ها را داخل یخچال بگذارید تا دسر خودش را بگیرد و خنک گردد.
3- برای تهیه سس روی دسر یک پاکت خامه را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت کم اجاق گاز بگذارید تا خامه گرم گردد؛ سپس شکلات تخته ای را به خامه اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات ذوب گردد. بعد از اینکه سس شکلاتی کمی خنک شد، آن را روی لیوان های دسر بریزید و با مغز گردو یا خلال پسته تزیین کنید.
منبع: بهترین ها
منبع: فرادید