طرز تهیه همبرگر خانگی با شیر
به گزارش وبلاگ لاوان، همبرگر یکی از فست فود های بسیار خوشمزه است که تمام افراد از عظیم و کوچک آن را دوست دارند. در این مطلب طرز تهیه همبرگر خانگی با شیر توضیح داده می گردد، که غذایی فاقد مواد نگهدارند و لذیذ است.
وبلاگ لاوان | سرویس آشپزی - هیچ کس در لذیذ بودن همبرگر شکی ندارد و این خوراکی لذیذ در تمام جهان یکی از فست فود های بسیار خوشمزه به حساب می آید که با انواع مختلفی از سس ها سرو می گردد، اما مانند تمام فست فود های دیگر، چندان برای سلامتی مفید نیست و حتی انواع کارخانه ای آن به دلیل وجود مواد نگهدارند، مضر نیز هستند. ولی جای نگرانی نیست، زیرا می توانید با تهیه همبرگر خانگی با شیر در منزل، هم از طعم بی نظیر همبگر لذت ببرید و هم غذای سالم تری داشته باشید.
مواد مورد احتیاج برای تهیه همبرگر خانگی با شیر
به منظور تهیه این فست فود برای چهار نفر، به حدود 30 الی 45 دقیقه زمان (این زمان شامل یک ساعتی که مایه همبرگر باید در یخچال بماند، نمی گردد) و مواد اولیه که در ادامه ذکر می گردد، احتیاج خواهید داشت.
مواد لازم | |
گوشت چرخ نموده | نیم کیلوگرم |
پیاز متوسط | 2 عدد |
آرد سوخاری | 2 قاشق سوپخوری |
سس خردل | یک قاشق سوپخوری |
سس گوجه فرنگی | دو قاشق سوپخوری |
شیر | یک چهارم پیمانه |
فلفل سیاه، تخم گشنیز، زنجفیل، ادویه کاری، جوز هندی و پودر سیر | یک چهارم قاشق مرباخوری |
آویشن | یک دوم قاشق مرباخوری |
فلفل قرمز و نمک | به میزان لازم |
چند نکته:
- گوشت قرمز ترجیحا باید متعلق به قلوگاه گوساله باشد.
- تخم گشنیز را باید بود داده و آسیاب کنید.
طرز تهیه همبرگر خانگی با شیر
- پیاز را با استفاده از رنده ریز، رنده کنید و آب آن را کاملا بگیرید.
- آرد سوخاری را در ظرفی بریزید و شیر را به آرامی به آن اضافه کنید و بهم بزنید تا حالت خمیری پیدا کند.
- پیاز و ادویه ها را به مخلوط آرد و شیر اضافه کنید و بهم بزنید.
- در پایان مایه را به گوشت اضافه کنید و چنگ بزنید تا مواد کاملا یک دست شوند.
مایه همبرگر را در ظرف درب بسته ای به مدت یک الی دو ساعت در یخچال قرار دهید.
معمولا وزن هر همبرگر حدود 100 الی 150 گرم است، اما شما بسته به سلیقه خودتان می توانید این مقدار را تغییر دهید.
- همبرگرها را به صورت دایره فرم دهید.
- در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و پس از آنکه داغ شد، همبرگرها را سرخ کنید. حرارت شعله اجاق گاز باید ملایم باشد تا آنها کاملا مغزپخت شوند. پس از آنکه یک طرف همبرگرها سرخ شد، آنها را زیرورو کنید و طرف دیگر را نیز سرخ نمایید.
برای اضافه کردن پنیرپیتزا ورقه ای به همبرگر سه روش وجود دارد:
- یک همبرگر را روی نان قرار دهید، روی آن را یک ورق پنیر پیتزا بگذارید، سپس برش های گوجه و خیارشور را نیز روی آن بچینید و برای مدت کوتاهی در فر یا مایکروفر قرار دهید تا پنیر آب گردد.
- در ظرف نچسبی پنیر را در مایکروفر یا روی حرارت ملایم اجاق گاز، ذوب کنید و روی همبرگر قرار دهید.
- زمانی که سرخ شدن همبرگر به اتمام رسید، پیش از آنکه آن را از ماهیتابه خارج کنید، یک ورق پنیر روی آن قرار دهید و به محض ذوب شدن پنیر، همبرگر را از ماهیتابه خارج کنید.
چند نکته:
حتما آب پیاز را کاملا بگیرید، زیرا اگر پیاز آب داشته باشد، همبرگر ها هنگام سرخ شدن از هم باز می شوند.
ادویه های ذکر شده، نقش حائز اهمیتی در طعم همبرگر دارند، بنابراین سعی کنید تمام آن ها را به همبرگر اضافه کنید.
برای سرو همبرگر خانگی با شیر از نان های گرد استفاده نموده و به آن پنیرپیتزا، برش های گوجه و خیارشور اضافه کنید. برخی ها از پیاز یا کاهو نیز استفاده می نمایند. البته اگر قصد دارید از کاهو بهره ببرید، به هیچ وجه همبرگر را برای تنوری شدن در فر قرار ندهید، زیرا این ماده غذایی در اثر حرارت بدطعم خواهد شد. البته استفاده از پنیر و سایر مواد بستگی به سلیقه شما دارد و می توانید هر کدام را که خواستید حذف کنید یا مواد دیگری که مدنظرتان است، اضافه نمایید. به همین راحتی می توانید یکی از لذیذترین فست فود های جهان را تهیه کنید که ضرری برای بدن ندارد و حتی سرشار از پروتئین است. البته به این دلیل که برای تهیه آن از روغن استفاده می گردد، در مصرف آن زیاده روی نکنید.
منبع: setare.com