طرز تهیه کادین بودو کوفته ؛ غذای سنتی و خوشمزه ترکیه
به گزارش وبلاگ لاوان، کادین بودو کوفته یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ترکیه ای است که به علت طعم فوق العاده آن هواداران زیادی دارد و با روشی آسان و سریع درست می گردد.
مواد لازم برای 4 نفر
گوشت چرخ نموده گوساله500 گرم
برنج3 قاشق غذاخوری
پیاز1 عدد
تخم مرغ1 عدد
سیر1 حبه
جعفری به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
مواد لازم برای روی کوفته ها
تخم مرغ 3 عدد
آرد به میزان لازم
طرز تهیه کادین بودو کوفته
مرحله اول
برای تهیه کادین بودو کوفته خوشمزه ابتدا برنج را در یک قابلمه بریزید و روی آن آب بگیرید و با کمی نمک و روغن روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد، بعد از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا سرد گردد.
مرحله دوم
سپس پیاز را نگینی خرد کنید و بعد در یک تابه میزانی روغن بریزید و روی حرارت میانه قرار دهید تا روغن داغ گردد، سپس پیازها را در آن تفت دهید تا سبک و طلایی رنگ شوند.
مرحله سوم
بعد از آن سیر را با رنده ریز، رنده کنید و به پیازها اضافه کنید و روی حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی رنگ شوند و عطر سیر آزاد گردد مراقب باشید که پیاز و سیر نسوزند.
مرحله چهارم
سپس نصف میزان گوشت چرخ نموده را در تابه بریزید و تفت دهید تا رنگ آن عوض گردد و آب گوشت کشیده گردد، بعد از روی حرارت بردارید و در یک ظرف دیگر بریزید و بگذارید تا سرد گردد.
مرحله پنجم
بعد میزانی جعفری را تمیز بشورید و بگذارید تا آب اضافی آن خارج گردد و سپس ریز خرد و ساطوری کنید، به دلخواه خودتان می توانید از سبزی های دیگر هم بهره ببرید.
مرحله ششم
سپس گوشت چرخ نموده تفت داده شده که سرد شده است و گوشت چرخ نموده خام را در ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید و بعد تخم مرغ را به آن ها اضافه کنید و ورز دهید.
مرحله هفتم
سپس برنج پخته شده و جعفری خرد شده را هم به مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید، بعد نمک و فلفل سیاه را هم روی مواد بریزید و همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید و ورز دهید.
مرحله هشتم
بعد روی ظرف را بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا عطر و طعم همه مواد با هم ترکیب گردد و مخلوط استراحت کند تا بعد از آن راحت تر بتوانید به مواد شکل دهید.
مرحله نهم
سپس میزانی از مواد را بردارید و کمی ورز دهید و با دست به میزان دلخواه فرم دهید، خیلی ضخیم نباشد تا داخل کوفته خوب بپزد و خیلی هم نازک نباشد چون زود میسوزد.
مرحله دهم
بعد برای روی کوفته ها در یک ظرف آرد بریزید و در ظرف دیگر تخم مرغ را بریزید و با چنگال بزنید تا از لختگی خارج گردد، سپس کوفته ها را ابتدا در آرد بغلتانید و بعد در تخم مرغ بزنید.
مرحله یازدهم
سپس در یک تابه میزانی روغن بریزید و روی حرارت میانه قرار دهید تا داغ گردد و بعد کوفته ها را در روغن سرخ کنید و بعد از آن برگردانید تا همه قسمت های آن خوب سرخ گردد. در آخر کادین بودو کوفته ها را در ظرف مناسب بکشید و همراه با سالاد، ترشی و زیتون و انواع دورچین سرو کنید.
منبع: گردشبان