10 گجت آشپزخانه که بخرید، پشیمان می شوید
به گزارش وبلاگ لاوان، بهترین روش خریداری قهوه آسیاب شده و آماده است. بعضی اوقات لازم است که از فواید پیشرفت صنایع غذایی استقبال کنید که قهوه آسیاب شده یکی از بهترین های آن است. سیل می گوید، آسیاب او بدترین قهوه های دنیا را تهیه می کند. او از قهوه آسیاب کن برای آسیاب کردنِ هل و بعضی از ادویه ها استفاده می کند.
آشپزخانۀ خانه ژاکوب کندی، سرآشپزی که در لندن زندگی می کند، پر از چیز هایی است که او به ندرت از آن ها استفاده می کند. او می گوید: اعتراف می کنم که بدترین فرد [در این زمینه]هستم. من همیشه ابزارک هایی را می خرم که حتی یکبار هم از آن ها استفاده نمی کنم.
به گزارش وبلاگ لاوان، کندی در این عادت تنها نیست. نظرسنجی ای که سال گذشته از طریق یک وبسایت در انگلستان انجام شد، نشان داد که 41 درصد از افرادی که طاجین (نوعی ماهی تاپه گلی که بومی منطقه ها آفریقایی است) خریداری می کنند، حتی یکبار هم از آن استفاده نمی کنند. آبمیوه گیری، اسپیرالایزر (نوعی ابزار آشپزخانه که مواد غذایی مانند خیار و هویج را به شکل رشته ای خرد می کند) و تابه های وافل، در زمره ابزار هایی هستند که در آشپزخانه ها خاک می خورند. این نظرسنجی نشان داد هر خانواده ماز طریق انگلیسی ابزار های بلااستفاده آشپزخانه به ارزش 311 پوند دارد.
البته همه ابزار های آشپزخانه بلااستفاده نیستند، بلکه خاصیت بعضی از آن ها ناشناخته مانده است. شما می توانید غذاهای تان را در قابلمه های معمولیِ دردار هم بپزید. اما صاحب یک رستوران یمنی در یورکِ انگلستان، می گوید: پختنِ غذا در طاجین، با آن شکل مخروطی، باعث می شود که بخار طعم دار به داخل خورشت برشود و طعم ها چندبرابر شوند.
اگر از طاجین استفاده نکنید، می توانید به نام وسائل تزئینی رنگی در گوشه ای از آشپزخانه بگذارید. اما بعضی از ابزار های آشپزخانه هستند که در داخل کابینت ها و کشو ها خاک می خورند، زیرا ما خیلی زود متوجه می شویم که آن ها خیلی هم قرار نیست کار ما را آسان کنند، استفاده یا شستن شان سخت است - یا خراب می شوند و/یا خسته کننده می شوند.
ربکا سیل، کارشناس و نویسنده آشپزی، می گوید: در هنگام خرید این ابزار ها باید از خودتان بپرسید که آیا جنسش از پلاستیک است؟ عمر خواهد کرد؟ آیا به آن نیاز دارم؟
ما با پرسش از گروهی از کارشناسان فهرستی از بعضی از اقلام آشپزخانه را تهیه کرده ایم که شما می توانید به راحتی از خرید آن ها صرف نظر کنید. این فهرست را مرور می کنیم:
بستنی ساز
حتی اگر بستنی ساز هم بخرید، سخت ترین بخش کار که تهیه کاسترد (فرنی) است را باید انجام بدهید. دستگاه بستنی ساز فقط کاسترد را هم میزند تا مجبور نباشید بلور های یخ را ساعت ها به صورت دستی هم بزنید.
شیوی راموتار، نویسنده، سرآشپز و نویسنده، یک راه چاره برای تان دارد. او می گوید از دستور هایی استفاده کنید که فاقد کاسترد هستند و نیازی ندارند که آنقدر هم بزنید تا به یک مایع غلیظ و کره ای برسید.
یک دستور ساده آن است که 379 گرم شیر پرچرب را به 300 میلی لیتر خامه دوبل (48 درصد چربی) اضافه کنید و هم بزنید تا غلیظ شود، طوریکه اگر انگشت تان را به این مایع می زنید، جای انگشت تان روی آن بماند. بعد چند قطره عصاره وانیل به آن اضافه کنید و طعم هایی که دوست دارید، مانند میوه های کمپوتی، چیپس شکلات و ... را به آن اضافه کنید. آن را به کمک قاشق بستنی در ظرف مناسب بریزید و بگذارید تا در فریزر سرد شود.
چوب های گرد عسل خوری
سَم گرینر، سرآشپز، می گوید: این چوب ها به درد نخور هستند. او توصیه می کند: فقط از قاشق استفاده کنید.
دستگاه پاپکورن ساز
شما نیاز به دستگاه پاپکورن ساز ندارد. مارتین لی، سرآشپز، می گوید: ته یک ماهی تابه را با روغن گیاهی بپوشانید و آن را آنقدر حرارت بدهید که وقتی دانه را به آن اضافه می کنید، به سرعت شکوفا شود. بعد که مطمئن شدید ماهی تابه به قدر کافی داغ شده، آن را از روی حرارت بردارید و یک لایه از دانه ها را روی سطح آن پخش کنید و دوباره آن را روی حرارت برگردانید تا دانه ها شروع به ترکیدن و شکوفا شدن، کنند. لی می گوید: یادتان باشد که در ظرف را حتماً بگذارید!
آسیاب قهوه
سیل می گوید: بهترین روش خریداری قهوه آسیاب شده و آماده است. بعضی اوقات لازم است که از فواید پیشرفت صنایع غذایی استقبال کنید که قهوه آسیاب شده یکی از بهترین های آن است. سیل می گوید، آسیاب او بدترین قهوه های دنیا را تهیه می کند. او از قهوه آسیاب کن برای آسیاب کردنِ هل و بعضی از ادویه ها استفاده می کند.
کیک پز (نان پز)
سی تافت، سرآشپز، می گوید، اگر خیلی دوست دارید خودتان نان و کیک بپزید و وقت کافی ندارید، می توانید از کیک پز هایی که مواد اولیه را با هم مخلوط می کنند و خمیر ترش عمل می آورند، استفاده کنید. اما واقعاً نیازی به این دستگاه ندارید.
او می گوید: 500 گرم آرد سفید، 4 قاشق غذخوری روغن زیتون، یک قاشق چای خوری خمیر مایه و یک قاشق چای خوری نمک را با هم مخلوط کنید. بعد 400 میلی لیتر آب ولرم را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مایع به دست آمده را در یک ماهی تابه چرب بریزید و بگذارید تا یکساعت بماند. روی آن را با زیتون، پیاز، روزماری (مریم گلی) یا گوجه فرهنگی آفتاب خشک تزئین کنید و به مدت 20 دقیقه با درجه 20 درجه سانتی گراد در داخل فر بگذارید. تافت می گوید: این آسان ترین راه پختن نان است.
سیر له کن
سمیه عثمانی، نویسنده آشپزی، می گوید: از سیرله کن متنفرم، چون همیشه مقدار زیادی سیر داخلش گیر می کند و هدر می رود. بهترین راه خرد کردن سیر یا انداختن آن داخل مخلوط کن های کوچک است.
اسپیرالایزر ها
می خواهید کلی وقت صرف کنید تا با اسپیرالایزر انواع سبزیجات را به شکل نواری و رشته ای دربیاورید و کلی وقت صرف کنید تا اسپیرالایزر را تمیز کنید؟ همین کار را می توانید با یک پوست کن دستی انجام دهید.
قالب های چندتایی برای تهیه تخم مرغ تنگاب پز
تافت می گوید: برای تهیه تخم مرغ تنگاب پز به هیچ وسیله خاصی نیاز ندارید. یک ماهی تابه پر از آب را بگذارید تا قدری جوش بیاید - نیازی به ریختن سرکه یا تشکیل گرداب نیست - و یک تخم مرغ را در نزدیک سطح آب بشکنید. این کار را آرام انجام دهید. اگر تخم مرغ را در آب در حال جوشیدن بشکنید، وا می رود. بعد از 3 دقیقه تخم مرغ را با کفگیر بردارید. سفیده تخم مرغ باید روی قاشق سفت باشد. آبش را بگیرید و نوش جان کنید.
آبمیوه گیریِ برقی
گرفتن آب میوه آن را تبدیل به ماده غذایی بی خاصیت می کند. آبمیوه فاقد فیبر؛ بنابراین خوردن میوه از نوشیدن آب آن مفیدتر است. شما می توانید با مخلوط کن هایی که ناموتی میوه درست می کنند، مواد سالم تری را وارد بدن تان کنید.
فکر می کنید چه ابزار دیگری باید به این فهرست اضافه شود و چرا؟
منبع: The Guardian
ترجمه: سایت وبلاگ لاوان
منبع: فرادید