قارچ رو اینطوری با روش رستورانی مدت ها سالم نگه دار!
به گزارش وبلاگ لاوان، هر کاری کنی قارچ موندگاری نداره! تو فریزرم سیاه می شه!
نگهداری قارچ کار سخت و درعین حال راحتی است! قارچ چند روز بیشتر در یخچال ماندگاری ندارد آن هم در صورتی که تازه باشد. در فریزر هم به خاطر یخ زدن آب میان بافت قارچ، سیاه می گردد. اما چه کار باید کرد؟!
قارچ یک آچار فرانسه در آشپزی تلقی می گردد! برای انواع خورش، قاطی پلو، سالاد، پاستا، سوپ، کوکو کارایی دارد. اما چه کار باید کرد که بتوانید همواره آن را در دسترس داشته باشید؟ مثل گوشتی که در فریزر نگه می دارید. مثل سبزیجات یخ زده. آیا راهکاری هست؟
بلانچ کردن یکی از راه های نگهداری سبزیجات به شیوه سالم و خوب در فریزر است. این روش را امتحان کنید و قارچ هایتان را از خطر خراب شدگی نجات بدهید و همواره هم حاضر و آماده در دسترس داشته باشید.
چطوری بلانچ کنید؟
قارچ ها را شسته و به صورت ورقه ای خرد کنید. داخل یک ظرف آب جوش، قارچ ها را به همراه ادویه و آب لیمو ترش بریزید. 5 دقیقه اجازه بدهید به همین شکل بماند و بجوشد. قارچ ها را آبکش کنید و بلافاصله آن را در ظرفی حاوی آب و یخ بریزید و 5 دقیقه دیگر هم بگذارید داخل آن بماند.
بعد از این مدت آن را آبکش کنید، وقتی آب آن خوب رفت بسته بندی نموده و در فریزر نگهداری کنید.
یک راه دیگر هم برای مصرف کوتاه مدت قارچ ها داخل یخچال وجود دارد. می توانید در ظرفی که آب و نمک در آن ریخته اید قارچ های بلانچ شده را بریزید و در آن را ببندید. این شیوه یک هفته داخل یخچال قابل نگهداری است.
منبع: راهنماتو
منبع: فرارو