10 اشتباه رایج در آشپزی که شاید ندانیم
به گزارش وبلاگ لاوان، کسانی که کمتر تجربه آشپزی دارند می دانند، حتی اگر همه چیز را مو به مو از کتاب آشپزی و دستورالعمل اجرا نمایند، باز هم ممکن است غذای شان خراب گردد.
آیا در دستورالعمل کتاب آشپزی همه چیز را درباره آن غذا ننوشته است؟ یا فوت و فن هایی وجود دارند که پس از سال ها تجربه به دست می آید. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید تا 10 اشتباه رایج در آشپزی را با هم بخوانیم.
10 اشتباه رایج در آشپزی
زیاد جوشاندن پاستا
هنگام جوشاندن پاستا قبل از آب کش مراقب باشیم که زیاد آن را نجوشانیم؛ زیرا به هنگام دم گذاشتن یا اضافه کردن مواد تازه برای ادامه پختن، به اصطلاح پاستا وا می رود و شکل ظاهری خود را از دست می دهد. زیاد جوشاندن پاستا اولین مقام را در اشتباه رایج در آشپزی را به خودش اختصاص داده است.
آب بیش از حد برنج
برای دَم گذاشتن برنج، آب آن را به میزان همان یک بند انگشت بگذاریم. اگر فکر می کنیم که ممکن است کم باشد در ادامه پخت به آن آب اضافه کنیم. برنج، حتی با میزان کم آب اضافی، شفته می گردد.
چرب نکردن ظرف کیک
اگر علاقه به کیک پختن داریم، باید ظرف کیک را قبل از ریختن مواد در آن، چرب کنیم. بهتر است این کار را با روغن سرخ کردنی مایع انجام دهیم تا ظرفیت دمایی بالایی داشته باشد، از کره استفاده نکنیم؛ زیرا می سوزد. این کار را به این خاطر انجام می دهیم که کیک به ظرف نچسبد و هنگام سرو کردن، کامل جدا گردد.
زیاد پختن سبزیجات
اگر سبزیجات را زیاد بپزیم یا سرخ کنیم باعث می گردد که ویتامین ها از بین برود بعلاوه اینکه باعث تغییر در شکل ظاهری و دفرمه شدن آن ها هم می گردد.
میزان روغن کم یکی از 10 اشتباه رایج در آشپزی
درست است که هنگام آشپزی باید مراقب باشیم که از روغن، زیاد استفاده نکنیم؛ اما روغن نداشتن غذا هم خوب نیست. چربی ها علاوه بر منبع اصلی تامین انرژی برای بدن ما، باعث جذب بسیاری از ویتامین ها نیز می شوند.
استفاده از ظروف اشتباه
سعی کنید غذا ها را در ظرف مخصوص به خودشان بپزید. مثلا اگر می خواهید موادی را سرخ کنید، نسبت به حجم مواد و میزان روغنی که استفاده می کنید، تابه ای را بردارید که سایز و ارتفاع مناسب داشته باشد.
صبر کنید تا خنک گردد!
این اشتباهی است که شاید بیشتر ما انجام داده باشیم. هنگامی که مواد را از فر درمی آوریم، مخصوصا که کوکی یا شیرینی باشد صبر نکنیم تا خنک گردد؛ بلکه همان داغ داغ آن را جدا کنیم.
قابلمه کوچک برای جوشاندن ماکارونی
اگر از قابلمه کوچک برای جوشاندن ماکارونی بهره ببرید نه تنها باعث کامل نپختن آن می گردد؛ بلکه به هم می چسبد. این یک اشتباه رایج آشپزی است.
سوزاندن عمدی غذا
بعضی از افراد مثلا مرغ سوخته یا ته دیگ سوخته دوست دارند و می خورند. باید گفت که حجم سیاه و سوخته شده مواد غذایی کربن است، که ضرر های زیادی به بدن می رساند.
در زمان نامناسب اضافه کردن
حتی اگر همه موارد را در مقادیر مناسب تهیه نموده باشیم؛ اما در زمان نامناسب یا جابه جا، به دیگر مواد اضافه کنیم ممکن است غذای مان خراب گردد. امیدواریم این 10 اشتباه رایج در آشپزی مورد استفاده شما قرار بگیرد.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا مطالب بیشتر از آشپزی، کوفته لپه ساده و خوشمزه به روش یزدی را بخوانید.منبع: باشگاه وبلاگ لاوان
منبع: پیام دلتا