ببینید ، گوشت بوقلمون بهترین جایگزین گوشت قرمز
به گزارش وبلاگ لاوان، بوقلمون یکی از بهترین انتخاب های غذایی و جایگزین گوشت قرمز است که مزیت آن را می توان پروتئین بالا در کنار چربی کم دانست. بوقلمون حاوی سلنیوم است که این ماده معدنی در متابولیسم هورمون های تیروئیدی و تقویت ایمنی بدن نقش دارد. همچنین وجود این ماده معدنی در گوشت بوقلمون به آن خاصیت ضد سرطانی می دهد.
به گزارش وبلاگ لاوان، بوقلمون سرشار از فسفر است که نقش اساسی در حفظ و تشکیل توده استخوانی و دندان ها دارد، در رشد و ترمیم بافت ها موثر است و به تنظیم PH خون کمک می کند.
بوقلمون را باید منبع غنی از آهن و روی دانست که به خصوص در تولید سلول های نو، هورمون ها و ناقل های عصبی، در واکنش های ایمنی، تشکیل ماده ژنتیک سلولی، ادراک مزه ها، بهبود جراحات و رشد جنین موثر است.
گوشت بوقلمون به خصوص سینه آن فاقد چربی و کلسترول است میزان چربی اشباع آن بسیار پایین و کمتر از یک گرم در هر 100 گرم است. این نوع چربی در این میزان گوشت گاو 6 گرم و در گوشت گوسفند 9 گرم است.
پروتئین های موجود در بوقلمون جزو انواع کم چرب است که می تواند تمام اسیدهای آمینه ضروری برای حفظ و تشکیل بافت عضلانی را تامین کند. علاوه بر این، بوقلمون سرشار از ویتامین های گروه B است که برای تامین انرژی و متابولیسم ضروری خواهند بود.
گوشت بوقلمون به دلیل سرشار بودن از تریپتوفان که اسیدآمینه ضروری و پیش نیاز تشکیل سروتونین است موجب بهبود خلق وخو و اشتها می شود.
تریپتوفان همچنین به عنوان ترکیب طبیعی مقابله با بی خوابی نیز شناخته می شود و بهتر است افرادی که دچار بی خوابی و دیگر اختلالات خواب هستند حتما گوشت بوقلمون را در رژیم غذایی شان بگنجانند.
منبع: همشهری آنلاین